Friday, March 28, 2014

thank Allah


Assalamualaikum dan selamat malam, sebenarnya nak cerita 2 hari lepas tapi kelmarin sibuk buat kerja yang tertunggak, alhamdulillah tinggal 2 lagi homework yang belum siap. sekolah dah mula nak bukak. dan aku masih di dalam mood cuti okay. semalam seharian download the hunger games 2. so, hari ni baru nak share story. story ni berkaitan dengan entry yang lepas scared to death

ya, hari rabu pagi, bangun pergi bersiap nak pergi dafta ambik lesen motor. pergi sana, buat muka jakun sebab first time pergi sana, walaupun nak beratus kali lalu tempat tu. masuk dalam tu buat pembayaran apa semua. then orang tu cakap yang dia mulakan ceramah 6/4 nanti,then baru ujian komputer tu. dalam hati fuhhh. alhamdulillah bukan hari ni. thank Allah. sebelum balik tu pergi singgah stesen bas beli tiket kakak, and pergi kedai kain. dan aku tak beli apa-apa. haha. tapi sebelum pergi dafta tu aku sempat berselfie di rumah. kononnya nervous nak ambik lesen motor,puffff.


thank Allah for everything to give to me, for everything you didn't give to me. thanks for protect me, thank for blessing me even though i didn't realize that. thank you for you guidance, i be a better person, thanks for giving me chances to alive and breath everyday. thanks for giving me strength to make me strong, there're so many things to thankful i can't even list it, but i can't even come close to YOU and thanking you enough.

P.S-> make a habit of thanking Allah for all the blessing "and whatever of blessing or good things you have it's from Allah" [Al-Nahl 16:53]

No comments:

Post a Comment