Saturday, March 29, 2014

earth hour 2014



Earth Hour is a worldwide movement for the planet organized by the World Wide Fund for Nature (WWF). Earth Hour engages a massive mainstream community on a broad range of environmental issues. It was famously started as a lights-off event in Sydney, Australia in 2007. Since then it has grown to engage more than 7000 cities and towns worldwide, and the one-hour event continues to remain the key driver of the now larger movement. The event is held worldwide and held towards the end of March annually, encouraging individuals, communities, households and businesses to turn off their non-essential lights for one hour as a symbol for their commitment to the planet.[1]Earth Hour 2013 was celebrated on March 23, 2013. Earth Hour 2014 is scheduled for Saturday, March 29, from 8:30 p.m. to 9:30 p.m. during participants' local time.

watch this video, the song is awesome. 

aku dah tutup lampu, anda? dekat rumah ni cuma aku je yang tutup lampu dekat bilik atas semua tutup lampu cuma di bawah je yang tak tutup. sebab ada mak, ayah dan adik. kalau my siblings ada sekali dekat sini mesti lagi happening. 

P.S-> kalau tak buat ni, bila lagi kita nak selamatkan dunia. setiap malam kita pasang lampu, so this is the chances untuk tutup lampu walaupun hanya sejam. tak rugi apa-apa pun.

1 comment:

  1. Assalamualaikum.

    If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

    Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

    Dan..

    90+ pemenang by random dicari !

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

    :)

    ReplyDelete