Monday, March 25, 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah!


thank for siti at the cbox course invite me join this. Lagi sekali masuk segmen yang anjurkan oleh Nabila Biela. Nama pun JOM PILIH HADIAH. so mari kita pilih hadiah. i want Dress and Peplum. please, give me. hope i win that. insyaallah.


SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like pages blog ni
2) Buat satu entry dan tampal banner kat atas yang di link kan terus ke entry ni*letak url entry dekat komen entry ini sahaja*
3) Pilih dua hadiah yang korang nak
4) Follow dan like pages sponsor
5) Pemilihan pemenang melalui random dan top reffral
6) Tamat 30/3/2013

SENARAI HADIAH

DRESS (3 ORANG)
PEPLUM (2 ORANG)
LIP TINT (2 ORANG)
TOPUP RM10 ( 7 ORANG)
TOPUP 5 ( 5 ORANG)
HANDPHONE CASES (10 ORANG)
KEYCHAIN (10 ORANG)
BODY SCRUB D HERB ( 3 ORANG)
NOVEL (2 ORANG)
BANNER IKLAN DI PINGJE.ORG (SORANG)
TUDUNG BAWAL (4 ORANG)
SHAWL (SORANG)
SHESEIDO BLACK MASK(4 0RANG)
TSHIRT MUSLIMAH (SORANG)



Sunday, March 10, 2013

SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??

join these contest. why beacause you will win a T-shirt price around RM25-30.(if you win these contest.)

why i speaking right now. i don't have any idea. maybe because this Thusday i have examination of english.

i really want this T-shirt and T-shirt size is M


Lastlly complete this slogan: Saya suka Salju Creative kerana mereka baik hati lagi berhati murni nak bagi  T-shirt blog kepada saya yang perasan tahap lima kali dua.