Monday, March 25, 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah!


thank for siti at the cbox course invite me join this. Lagi sekali masuk segmen yang anjurkan oleh Nabila Biela. Nama pun JOM PILIH HADIAH. so mari kita pilih hadiah. i want Dress and Peplum. please, give me. hope i win that. insyaallah.


SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like pages blog ni
2) Buat satu entry dan tampal banner kat atas yang di link kan terus ke entry ni*letak url entry dekat komen entry ini sahaja*
3) Pilih dua hadiah yang korang nak
4) Follow dan like pages sponsor
5) Pemilihan pemenang melalui random dan top reffral
6) Tamat 30/3/2013

SENARAI HADIAH

DRESS (3 ORANG)
PEPLUM (2 ORANG)
LIP TINT (2 ORANG)
TOPUP RM10 ( 7 ORANG)
TOPUP 5 ( 5 ORANG)
HANDPHONE CASES (10 ORANG)
KEYCHAIN (10 ORANG)
BODY SCRUB D HERB ( 3 ORANG)
NOVEL (2 ORANG)
BANNER IKLAN DI PINGJE.ORG (SORANG)
TUDUNG BAWAL (4 ORANG)
SHAWL (SORANG)
SHESEIDO BLACK MASK(4 0RANG)
TSHIRT MUSLIMAH (SORANG)



6 comments:

  1. hye...dari segmen yg same...jmput singgah
    http://nursyazana26.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  2. cik akak datang follow sini...

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    maaf dear cik akak tinggalkan jejak :)

    ReplyDelete
  3. tiba di sini

    http://mimbarkata.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  4. Salam ziarah dari segmen yang sama...:-)
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  5. salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete