Wednesday, December 26, 2012

why this happen?



hai readers sekalian. nak cakap terima kasih kepada anda-anda sekalian kerana sudi memfollow blog yang buruk dan berhabuk ini sehingga menjadi 100 followers. terima kasih yang tidak tidak terhingga untuk itu*please terharu* 

apa yang telah terjadi. cerita begini Pada Zaman Dahulu*okaytakkelakar*. i have account twitter. you too nanti yang lupa follow mine.(if you want me to follow you back, mention me okay)*sekali-sekala nak promote boleh kan* jangan  marah. 

Pagi tadi bukak twitter, dapat idea nak tweet tiba-tiba Mr.Twitter tak kasi tweet. First in my mind. "oh,aku kena tweet limitkah?". "tapi aku bukan kaki tweet kenapa aku kena tweet limit pulak" atau maybe Mr.Twitter ada problem, nak cari pasai dengan aku. Someone tell me why this happen.

PtoS-Buku kemana dikau menghilang. nak dekat sekolah ni kau main sorok-sorok pulak.

Sunday, December 23, 2012

SEGMEN : Jom Godek-godek Followers


(nak sampai 100 lebih pun tak apa)

tag:
semua yang membaca entri ini.

Wednesday, December 12, 2012

Segmen Follow and Followback by Puteri




1. Nama: Nur Hazleen Bt Mat Som
2. Umur: 14 tahun (2012)
3. Status [single, taken, married, etc]: single but not available
4. Favourite colour: blue,black,grey,pastel colour
5. Birthdate: 1/3/1998
6. Sweet memories on 2012: bittersweet together with bestfriend
7. Blogging since: 6th january 2011
8. Crush. Yes or no?: NO
9. Still love your ex?: i don't have one
10. Is there second chance for your ex?: i said, i don't have one.
11. Height: 151cm (i'm short)
12. Weight: 47kg
13. Interest with Kpop?: yes, i'am
14. Bestfriends: Intan NurNajwa Arissa
15. A friend from childhood: Amira Shahadah (we lost contact)
16. Has someone break your heart?: yes. I am at fault
17. Someone important: my parent, my siblings 
18. Last time you cry: last night ( watching korean drama)
19. Do you like my blog?: totally like it
20. Any changes that I should do to my blog?:  background color  too bright.



i want to ask you:
1. are you kpoppers:
2. why are you like Them?:
3. what did you do when bored?:
4. tingkatan 4 nanti nak ambik apa?:
5. any comment for my blog?:

Sunday, December 9, 2012

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!




  • Buat satu entry segmen ni.. Then, copy paste header yuyu ni dan letak dalam entry..
  • Follow blog yuyu ni.. (wajib)
  • Like fanpage yuyu SayeshukepinkDotCom (wajib)
  • Join ping group ni Kami Bloggers Tegar 
  • Listkan bilangan followers anda sekarang (nak print screen pon blh..)


Thursday, December 6, 2012

Segmen Follow @ Add by HudaHud Season 2

klik Banner


Syarat - syarat segmen ini :-

1. Follow blog | Like fanpage huda.

2. Follow keempat - empat sponser di bawah ini.

Akma (blog PecintaPink) - Follow
Balqis Haryani - Follow | Like 
Amy Hana - Follow 
Hanis - Follow | Like CLICK & CLICK

3. Buat satu entry yang bertajuk Segmen Follow @ Add by HudaHud Season 2 dan letak banner yang berwarna pink itu dalam entry blog korang.

4. Letak link entry korang dekat comment box segmen ini.


Due date : 23 Nov - 7 Dec 2012 (9 malam). Masih sempat lagi jadi mari serbu ramai-ramai.