Wednesday, September 16, 2015

Giveaway: BB Cream (Nurrul's Beauty) by RianaLittleCuties

berakhir pada 16/09/2015 11:30PM

Syarat cukup mudah dan sempoi ;) 
1-    Anda mestilah blogger dari Malaysia, mudah bagi saya nk pos hadiah.. hihihi ;)
2-      2- Follow saya di Google Friend Connecter ;) (follow blog saya hihihi ) Riana Little Cuties
3-      3- Follow G+ saya.. RianaLittleCuties
4-      4- Follow IG saya @norhafizahalwi
5-      5- Buat Entry bertajuk "Giveaway: BB Cream (Nurrul's Beauty) by RianaLittleCuties" 6- Copy n paste gamba dlm entry nie...dan backlink ke entry ini...ahaks
6-      7- Lepas dah buat tu...tinggalkan url anda di komen entry ini ;) 
7-      8- Syarat kepada pemenang nanti, kawan2 boleh tak bagi feedback lepas guna BB Cream itu ;) (x kesahlah feedback di blog ke atau di Whatapps ke atau di Email saya ke...terpulang....feel free)
8-       
Alolololo, mudah je kan? (nampak nye byk syarat tapi simple je kan? )hihihihi mesti semua pun dpt agak... apa hadiah bakal diterima?hihih saya nk berikan 3 BB Cream ini kepada setiap pemenang saya nanti, makna kata, 3 pemenang lah ye... ;)  

Sunday, September 13, 2015

Giveaway Chocolate Vochelle by dyan zakhi


Tamat : 13 September 2015 , 11.59pm (1 minggu shj)
Keputusan : 14 September 2015

Syarat-syarat
1. Follow blog dyan
2. Tepek banner (copy je kat atas tu ) & buat entri 
“Giveaway Chocolate Vochelle by dyan zakhi”
3. Letak url entry kat komen 
**komen anda akan diapprove 


Hadiah


Chocolate Vochelle Hazelnuts Box x 3 orang
Chocolate Vochelle Blackcurrants Bar x 2 orang

Saturday, September 12, 2015

Mini Giveaway By Impiana Cik Yanie 2015 #1

Syarat nak join? 

1. Follow belog IMPIANA CIK YANIE *WAJIB!*

2. Follow instagram [ yanieninie] & [impiana_cikyanie] *TAK WAJIB PUN*

3. Buat entri tajuk "Mini Giveaway By Impiana Cik Yanie 2015 #1" and copy banner kat atas serta BACKLINK kat entri original ni.

4. LETAK link entri korang kat kotak komen di bawah! 

Simple dan Mudah kan? Harap dapat sambutan. Bismillah. Sikit atau banyak yang join GA berjalan juga. Goodluck :)

TAMAT PADA : 25 SEPTEMBER 2015 !





Sunday, September 6, 2015

Giveaway : Choose yourself by Mdmnissa


Selection Prize Winners To 8

Giveaway: Choose yourself by Mdmnissa

Giveaway - choose yourself means you are given the option to choose their own gift you would expect based on the numbers in the image below ..
 
 
  1. Shiseido Mask 5pcs
  2. OPK 5pcs
  3. Dark brown Purse
  4. Pomfret 2x Soft Satin Plain (2 winners)
  5. Soft Satin Plain Pomfret
  6. Instant Magic Red Shawl Plain
  7. Kain Batik

Quantity winning the prize depend on the selection made. You should select 3 options that are pleasing gift hearts, but only one among these options will be yours. One of the three options will be chosen by the organizers and will be announced shortly. (^ _ ^) *. 


Terms and conditions:


1. Follow the blog Nisa [ wanhanisahwanmat.blogspot.my ]

2. Like first-page follows:

3. Follow  Instagram  :
Instagram 

3. Follow google + in  [here]
4 Write an entry titled " Giveaway: Choose yourself by Mdmnissa "
5. Copy the banner above and link to this post.
6. Publish and paste link your entries and write down the three numbers you a choice in the comment section.
For example:
url:  http://www.wanhanisahwanmat.blogspot.my/giveaway .....
No: 1,5,7




Selection of the winner is completely 'organizer'. So long, this giveaway, so you have a chance to become the winner (^^) 

Saturday, September 5, 2015

GA Pertama MeeyaHani

 Buatlah entry yang bertajuk " GA Pertama MeeyaHani " .
 Follow blog Meeya Techik dan Cik Hani .
 Lepas tu follow/like :
FACEBOOK : Meeya Techik 
FANPAGE : Aku Techik Molek
INSTAGRAM : meeyatechik 
TWITTER : meeyatechik

FACEBOOK : Hanifah Zainal Abidin
FANPAGE : Cik Hani
INSTAGRAM : hanifahzainalabidin
TWITTER : Cik Hani

 Letakkan banner kat atas tu dalam entry korang dan link kan ke sini.
 GA berlangsung dari 22 Ogos 2015 - 5 September 2015 jam 9 malam .
 6 September senarai peserta akan dikeluarkan .
 7 September akan diumumkan pemenang bertuah . ( Pemenang akan diumum oleh Cik Hani )
 Tinggalkan link entry korang di bahagian komen .

HADIAH :
- Sehelai sweatshirt dari Meeya Techik 
- Sehelai tudung dari Cik Hani