Thursday, November 29, 2012

segmen: jom menang + tambah follower twitter


nak join dan nak tahu apa syarat-syaratnya klik disini

id = @llynarchie
tag = You

Sunday, November 25, 2012

segmen: jom tambahkan follower di twitter dan blog

comey je burung kat atas ni.

Dah tak payah nak membebel lagi. syarat dia sangat senang*sambil makan kacang*. apa kene mengena?

nak tahu syaratnya apa pergi ke sini

twitter- https://twitter.com/llynarchie
blog-http://misz-aa.blogspot.com

segmen ini akan tamat 25.11.2012*hari ini so, mari ramai-ramai join ini segmen* senarai peserta keesokkan harinya

Thursday, November 22, 2012

Gergous Giveaway By Nurul Ezatee





okay first step
1.Follow blog tuan tanah
2. beralamat di Malaysia
3. perempuan/lelaki *yangbercampurtu dilarang*
4.mempunyai blog
5.wajib like semua sponsor

nak tahu the next step sila terjah ke blog ini



blog Nurul sangat cantik, tak serabut sangat it nice.