Sunday, April 27, 2014

April - May GA by Amirah





-Tekan Banner untuk join-


Hadiah yang ditawarkan : 
1. Perfume Original
2. Kupon Pembelian Satin Skinz RM50
3. Shiseido Black Mask
4. Cathy Doll L-Gluthathione Magic Cream 138 ml
5. Tudung Akel
6. Charm Bracelet Bestfriend
7. Topup RM50
8. Topup RM10
9. Topup RM5
10. Blouse Merah


Pilihan hadiah saya : 
1. Cathy Doll L-Gluthathione Magic Cream 138 ml
2. Charm Bracelet Bestfriend
3.  Blouse Merah


Tarikh tamat : 15 / 5 / 2014


Saturday, April 19, 2014

Syiera Firdaus's April Giveaway




                                               SENARAI HADIAH

PEMILIHAN PEMENANG RANDOM
TAMAT 1 MAY 2014

GOOD LUCK !!

Sunday, April 6, 2014

GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME


a.) Follow Blog Tengkubutang WAJIB!!
b.) Buat Entri Bertajuk GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME
c.) Copy dan Save Banner diatas dalam entri penyertaan korang, WAJIB!!
d.) Jangan lupa.. Link kan Banner tersebut ke Entri Giveaway ini.. WAJIB!!
e.) Follow blog sponsor, Like Fanpage Sponsor, Add FB Sponsor, Follow Instagram Sponsor WAJIB!!
e.) letak link url penyertaan korang kat bawah komen entri ni.. ingat, pastikan link tu OK yea!WAJIB!!

FOLLOW BLOG (WAJIB!!)
16.) Ct Aman 17.) Syamimi Saad 18.) Afiqah Nu'aimi 19.) Yana Afi 20.) Jaslina Murni

FOLLOW INSTAGRAM
 (wajib bagi yg ada akaun IG okeh!) 

LIKE FANPAGE / ADD FB (WAJIB!!)

klik SINI
       Share gambar ini di wall FB korang
   
Note : Sorry sebab banyak syarat nak kena LIKE/FOLLOW.. tapi berbaloi kot dengan hadiah yang bakal korang menangi.. heeeee.. best hadiahnya.. klu penganjur leh join, teman pun nak join gak tauu.. kekekeke..

Note lagi : teman sengaja buat Nombor2 tu supaya korang leh catit sampai mana korang follow/Like sebab mungkin ada yang akan buat sikit2.. so, nombor2 tu menyenangkan korang gak la kan.. hee.. betui takk?

Note yang paling last : Saja teman buat LIKE Fanpage / Add FB tu macam tu, tak guna klik2 mcm orang buat tu, sebab selalu ada error kalau camtu.. baik terus klik link n terus LIKE kat Fanpage sponsor tu terus kan!? heee.. 

Note : Memandangkan masalah follow blog tak ok lagi dan ada sesetengah yang dapat follow dan ada juga yang tidak dapat follow langsung walaupun sudah menggunakan tutorial, kami bersetuju untuk menetapkan syarat ini sebagai tidak wajib.Kalau dapat follow, teruskan dan kalau tak dapat follow takpe.Dimaafkan tapi dengan syarat haruslah jujur (copy ayat from liniey..hee)

HADIAH SEMUA BERDASARKAN RANDOM.ORG .. 
SENARAI PESERTA (akan di update)

TARIKH TAMAT : 15 APRIL 2014