Saturday, April 27, 2013

2nd Bombastic Giveaway by Cik Amabee




Hadiah akan berkurangan kalau peserta tidak melebihi 100 orang .so korang kene la promot habis habisan supaya hadiah tak berkurang tapi kalau peserta lebih dari 100 hadiah akan bertambah. TY .
Maybe tarikh GA ni akan dipanjangkan. bergantung kepada jumlah peserta :) 

Pembahagian hadiah berdasarkan RANDOM.ORG sahaja . *baru adil gitu ^^
 Tapi ade gak hadiah untuk top refferal yang telah mempromotnye .

Sunday, April 7, 2013

Dear friend.

Assalamualaikum dan selamat malam semua punghuni bumi. hari sabtu, tapi masih tak sentuh lagi kerja sekolah. Hari ni bukan nak cerita apa pun just nak bagitahu, some fact about me. you just know my name, not my story. ada banyak benda lagi yang awak tak tahu sebenarnya, even if kita kawan, duduk sebelah dalam kelas. 

Ingatlah kawan, aku sayang kau. kau kena tahu. even kita kawan, baru berapa tahun. tapi kalau esok, nyawa aku ditarik aku nak kau tahu aku sayang kau. aku nak kau tahu yang aku tak penah terniat nak tinggikan suara kat kau, nak buat kau sakit hati. The important is kalau kau rasa aku tinggikan suara kat kau, kau jangan anggap yang aku tengah marah. The fact of me is, aku tak bolah nak control my volume voice aku nie. so bila aku tinggikan suara does't mean aku marahkan kau it's just because of i can't control my volume voice.

Second, kalau aku cakap perlahan dan aku malas nak layan kau. that mean aku tengah fikirkan sesuatu dan jangan kau sesekali kacau dia.sebab aku tak suka, faham. Thirth, kalau kau buat salah dengan aku, automaticly aku akan maafkan kau tetapi ingat kawan, tak bermakna aku maafkan kau, aku dah lupa apa yang kau buat dekat aku. kau kena ingat itu. kalau ini berlaku, aku masih lagi akan berkawan dengan kau tapi kepercayaan aku terhadap kau akan hilang.(so jangan salahkan aku kalau aku layan kau dah tak macam dulu, salah satu sebabnya adalah di atas)

Cukup je lah tiga ni, malas nak tulis dah. kalau nak cerita lagi tunggu next entry okay.
                     keep clam i love  you friend.

Friday, April 5, 2013

Simple giveaway


Soalan
Nyatakan kelebihan blog anda,terangkan secara kreatif dan padat
kelebihan blog, blog saya ringan so 2 saat blog saya dah siap loading. melainkan line internet awak tu lembap bagai siput mati. lagi, warna blog saya tidak terlalu terang, sebab ada certain people yang bila dia tengok warna terang dia sakit mata dan saya salah satu daripadanya. saya ada music box, cbox dan follower widget dan follower twitter widged. maka itulah kesimpulannya.

SENARAI HADIAH
topup RM5
tudung
perfume dari avon
blouse
kain pasang
dress serte peplum
lipstik from mary kay
korean dress
keychain name.

nampak tak ke-awesome-an hadiah di atas. so mari join ramai-ramai. tarikh tutup 13/4/2013.