Tuesday, December 10, 2013

dumbfounded

Assalamualaikum, benda ni nak cerita 3 hari lepas, tapi tak ada masa plus malas sebenarnya.HAHA well, saya dah kembali active berinstagram.(clap your hand semua) visit my IG okay http://instagram.com/hazllyn. nak promote ja janganlah nak marah-marah. kalau nak aku follow back your IG komenlah dekat photo tu. tulis "follow back". nanti i follow back okay.(cehh ajet-ajet ja, macam lah ada orang yang nak follow IG kau)


walaupun muka terkejut tapi dia tetap cantik. yang paling penting mata tu.

semenjak layan korean drama, aku mengenali perkataan ni DUMBFOUNDED. tak sia-siakan layan drama korea, dapat menambah vocabulary guwa. dumbfounded bermaksud terkejut, sama ja maksudnya dengan shock, tapi aku tak nak guna perkataan shock tu. sebab tak vogue. well, akukan memang suka be a different.

apa yang terkejutnya? di suatu pagi yang indah permai(puihh, tak payahlah nak mukadimah sangatlah). k, 3 hari lepas aku bukak blogger ni, tengok dashboard. bila kau dah tengok dashboard mesti kau akan nampak pageviews, post, follower semua benda tu kan. tetiba pagi tu pageviews guwa meningkat dengan drastic sekali. pageviews guwa ada 5 angka ja, tapi tak apa. nanti kita tunggu dia jadi 7 angka okay.(kau tunggulah sampai ke tua)

tengoklah di kotak merah itu.

aku tak tahu cammana boleh jadi seperti itu, itu adalah pertama kali yang terjadi semenjak aku berblogging ni. memang kerkejut gila okay. terima kasihlah kepada awak-awak semua yang membaca, menstalk dan blogwalking ke blog yang capuk ni. thanks everyone. 

P.s- be thankful for every struggle that you have. because you prove to yourself and the other that you can do it. 

2 comments:

  1. Salam...singgah sini...kalau tak keberatan sudilah join GA saya yer....http://mawarberduri4147.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-afiqah.html..Tq...

    ReplyDelete
  2. Tahniah!Lama2 nanti insyaAllah makin naik pageviews tu.. :D

    ReplyDelete