Tuesday, February 3, 2015

Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my


Cara sertai:
1. Buat tajuk entry: Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my
2. Masukkan banner dan linkkan ke: http://www.nile.com.my/page.php?cd=96
3. Senaraikan produk berharga RM150 yang korang berkenan menerusi website Nile.com.my. Jangan lupa sertakan link produk tersebut.

Cara hantar penyertaan:
Lengkapkan butiran seperti di bawah dan emailkan ke give_away@nile.com.my 
CNY Giveaway 2015 (nama penuh)
Link Blog:
Nama Penuh:
No. Telefon:

Info penting!
Semak keputusan di SINI
Tamat: 17/02/2015 jam 11.59 pm

Cara pemilihan pemenang:
Cabutan bertuah via random.org


senang je nak syarat-syaratnya. tarikh tamat lambat lagi. ayuh cepat-cepat. now let look, what i want. orang nak bagi free ni jangan  ditolak. penat tau nak pilih, dah lah banyak yang cantik-cantik rasa nak beli semua tapi nanti kata aku tamak pulak. ini pun 2 3 kali fikir barang apa yang nak ini.

RM 24.60       RM47.70

RM 20.30         RM 73.14


 RM 25.60      RM 58.30

RM 17.91    RM 41.34

RM 27.40     RM53.00

harga jumlah barangan: RM 24.60   +  RM 20.30   +  RM 25.60  + RM 28.90  + RM 17.91 + RM 27.40  
                               = RM 144.71


mudah-mudahan ada rezeki. moga apa yang diimpikan tercapai. hanya mampu berserah dan tawakal. ayat memang pasrah habis tak terkata.                               


No comments:

Post a Comment