Sunday, September 9, 2012

excited

firstly, kepada sesiapa yang anti kepada Kpop. i think lebih baik awak,awak pergi dari sini. bukan nak halau tetapi entry ini ada kait-mengait dengan Kpop. so harap memberi kerjasama yang baik.

pagi tadi nak pergi jumpa kakak kat sekolah dia sekali bawak dia outing sekali kat Gaint. time mula-mula masuk tu jumpa kedai DVD/CD. tengok jelah,cakap je cerita apa semua ada kat situ tapi mahal lah original tu mestilah mahal ye dak?

Then jumpa kedai MyNews kot kalau tak silap lah. time tu just lalu je tengok buku-buku tu sepintas lalu je. bosan tunggu mak beli barang nak tengok cerita Avengers yang dia tayang kat TV tapi dah dah tengok dah cerita tu kat pawagam. so buat keputusan nak pegi tawaf satu Gaint tu.

jalan punya jalan jumpa kedai DVD/DC tadi. masuk kejap saja tengok-tengok. nak beli tak bawa duit. tengok punya tengok punya 1st album INFINITE. rasa macam nak jerit je kat situ nanti orang kata gila pulak budak ni *anak sapalah ni* nak beli tetapi RM32. so terbatallah niat nak beli.

jalan punya jalan jumpa kedai buku tadi. tengok dia punya majalah Hai, yang bestnya cover majalah tu B2ST.pergi cari mak nak mintak duit. mak, dengan hati yang terbuka memberi duit kepada anaknya. pergi balik kat kedai tadi dah ambik majalah tadi. terjumpa majalah Epop cover majalah B2ST lagi dan jumpa majalah Klik yang dulu selalu beli so nak lepaskan gian belilah ketiga-tiga majalah tersebut *tamak kan*

p.s-->ada orang kata buang duit je beli semua in. bila fikir balik betul apa yang dia cakap tu. tapi tak salah kan. this is first time beli majalah cover B2ST, so sangat teruja.

No comments:

Post a Comment