Thursday, April 20, 2017

business survey

Assalamualikum, dan hai semua. hmm nak bagitu yang, sekarang ada terfikir nak buat business kecil-kecil. business yang nak buat ni ialah canvas frame, yang specialnya untuk canvas ni boleh customize sendiri, canvas ni anda yang design sendiri, (dari A-Z) dan akan direalisasikan dalam bentuk canvas frame. Dan pembuatan melukis di atas canvas tu handmade dari saya sendiri.



Okay, untuk kasi jelas apa yang canvas frame ni boleh buat:

  1. boleh dijadikan perhiasan di mana-mana ruang yang kosong (hati awak pun boleh)
  2. boleh bagi canvas ni sebagai hadiah untuk yang tersayang (as bila dah buntu nak beli hadiah apa, canvas ni boleh jadi dekat sesiapa sahaja)
  3. boleh tunjuk dekat orang dan belagak yang canvas ini dicipta dari idea awak.
untuk harga yang akan dijual, belum pasti lagi tapi. akan diupdate dari masa ke semasa, sebab tujuan buat entry ni, untuk nak kepastian yang canvas yang akan dijual ini, ada yang berminat atau pun tak?


ini adalah preview canvas yang telah dibuat. kalau rasa business boleh pergi jauh atau kecundang, saya minta saja baik anda untuk comment dibawah. segala comment anda amatlah saya hargai.

No comments:

Post a Comment