Wednesday, September 16, 2015

Giveaway: BB Cream (Nurrul's Beauty) by RianaLittleCuties

berakhir pada 16/09/2015 11:30PM

Syarat cukup mudah dan sempoi ;) 
1-    Anda mestilah blogger dari Malaysia, mudah bagi saya nk pos hadiah.. hihihi ;)
2-      2- Follow saya di Google Friend Connecter ;) (follow blog saya hihihi ) Riana Little Cuties
3-      3- Follow G+ saya.. RianaLittleCuties
4-      4- Follow IG saya @norhafizahalwi
5-      5- Buat Entry bertajuk "Giveaway: BB Cream (Nurrul's Beauty) by RianaLittleCuties" 6- Copy n paste gamba dlm entry nie...dan backlink ke entry ini...ahaks
6-      7- Lepas dah buat tu...tinggalkan url anda di komen entry ini ;) 
7-      8- Syarat kepada pemenang nanti, kawan2 boleh tak bagi feedback lepas guna BB Cream itu ;) (x kesahlah feedback di blog ke atau di Whatapps ke atau di Email saya ke...terpulang....feel free)
8-       
Alolololo, mudah je kan? (nampak nye byk syarat tapi simple je kan? )hihihihi mesti semua pun dpt agak... apa hadiah bakal diterima?hihih saya nk berikan 3 BB Cream ini kepada setiap pemenang saya nanti, makna kata, 3 pemenang lah ye... ;)  

3 comments:

  1. nysa dari segmen yang sama . goodluck ! :) jom singgah http://pemilikcintahati.blogspot.my/

    ReplyDelete