Saturday, June 13, 2015

1'st Giveaway by Murni Alysa


Syarat2 nak join giveaway ni mudah jer ...


  • Buat satu entry bertajuk " 1'st Giveaway by Murni Alysa " Dan nyatakan "saya mahu mencuba Vitamin-C ini kerana....
nak mencuba Vitamin-C ini kerana kalau menang ini adalahkali pertama mencubanya. seperti yang kita tahu Vitamin-C ini banyak manfaatnya yang kita boleh dapat. so, rasa nak mencuba itu rasa membuak-buak dihati lagi mengelegak bila menang....
  • Tag 2 orang kawan anda dan pastikan diorang tau..(tak mau tag pon tak ape)
  • Copy banner dan linkkan ke entry ini
  • Tinggalkan link anda di bahagian komen
  • Tarikh tutup penyertaan adalah 15 June 2015 jam 11.59 pm



Keputusan akan diumumkan pada 16 June 2015



Hanya 5 yang bertuah akan terpilih.. Pemenang akan dipilih oleh RANDOM.ORG untuk mengelakkan sebarang pilih kasih



GIVEAWAY INI AKAN AUTOMATIK TERBATAL SEKIRANYA PENYERTAAN KURANG DARI 50 PESERTA

1 comment:

  1. Assalamualaikum..akak dah update nama senarai peserta GA ini..adik boleh check dekat sini : )

    http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-1st-giveaway-by-murni.html

    Terima kasih banyak2 kerana sudi join dan Good Luck to u!!!

    ReplyDelete