Thursday, September 18, 2014

1st GIVEAWAY RM400 ++ BY ASYA AMIN !


Syarat Penyertaan :


1. ofc blogger malaysia kay.
2. Follow this blog ? or maybe  ? (optional) but in case if there's any updates, senang uolls tahu. ai tak paksa punn T__T

3. Sponsors part. 

Follow : 








     









(ini memang uolls kena follow tau ^_^ )

4. as usual, buat entry bertajuk "1st GIVEAWAY RM400 ++ BY ASYA AMIN !" and then 'paku'kan banner atas tu dekat blog uolls and backlink kesini :D
5. This GA valid till (cewahh) i dunno, ai tak tetapkan lagi, but fyi i anggarkan GA ni berlangsung selama sebulan lebih. ISH LAMA SANGAT KE? haha mana lah tahu ai boleh tambah hadiah ke kan :P no worries kay.

6. Leave ur comment dekat kotak-komen-entry-ini-sahaja.


HADIAH? here goes,


1. RM 100 x 1
2. Dress labuh x 2 - By 7teencollection
3. Beats MP3 Player x 6
4. Gelang Mutiara x 1- By Blogger Miss Boo
5. 1 Shirt ( Short/Long sleeves) x 1

2 comments:

  1. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete