Sunday, April 6, 2014

GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME


a.) Follow Blog Tengkubutang WAJIB!!
b.) Buat Entri Bertajuk GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME
c.) Copy dan Save Banner diatas dalam entri penyertaan korang, WAJIB!!
d.) Jangan lupa.. Link kan Banner tersebut ke Entri Giveaway ini.. WAJIB!!
e.) Follow blog sponsor, Like Fanpage Sponsor, Add FB Sponsor, Follow Instagram Sponsor WAJIB!!
e.) letak link url penyertaan korang kat bawah komen entri ni.. ingat, pastikan link tu OK yea!WAJIB!!

FOLLOW BLOG (WAJIB!!)
16.) Ct Aman 17.) Syamimi Saad 18.) Afiqah Nu'aimi 19.) Yana Afi 20.) Jaslina Murni

FOLLOW INSTAGRAM
 (wajib bagi yg ada akaun IG okeh!) 

LIKE FANPAGE / ADD FB (WAJIB!!)

klik SINI
       Share gambar ini di wall FB korang
   
Note : Sorry sebab banyak syarat nak kena LIKE/FOLLOW.. tapi berbaloi kot dengan hadiah yang bakal korang menangi.. heeeee.. best hadiahnya.. klu penganjur leh join, teman pun nak join gak tauu.. kekekeke..

Note lagi : teman sengaja buat Nombor2 tu supaya korang leh catit sampai mana korang follow/Like sebab mungkin ada yang akan buat sikit2.. so, nombor2 tu menyenangkan korang gak la kan.. hee.. betui takk?

Note yang paling last : Saja teman buat LIKE Fanpage / Add FB tu macam tu, tak guna klik2 mcm orang buat tu, sebab selalu ada error kalau camtu.. baik terus klik link n terus LIKE kat Fanpage sponsor tu terus kan!? heee.. 

Note : Memandangkan masalah follow blog tak ok lagi dan ada sesetengah yang dapat follow dan ada juga yang tidak dapat follow langsung walaupun sudah menggunakan tutorial, kami bersetuju untuk menetapkan syarat ini sebagai tidak wajib.Kalau dapat follow, teruskan dan kalau tak dapat follow takpe.Dimaafkan tapi dengan syarat haruslah jujur (copy ayat from liniey..hee)

HADIAH SEMUA BERDASARKAN RANDOM.ORG .. 
SENARAI PESERTA (akan di update)

TARIKH TAMAT : 15 APRIL 2014

5 comments:

  1. Blogwalking =)
    Jemput join

    Hadiah: Naked 2 Eye shadow, produk Herbalife, bawal rose, BAP cap, sabun collagen, dan banyak lagi !!

    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Hai , salam perkenalan. Jom join. btw saya dari segmen yang sama . goodluck taw. #PrayForMh370

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/giveaway-simple-simple-by-shad.html (21 april 2014)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor.html (23 April 2014)|

    ReplyDelete
  3. Singgah dari GA sama. Wish u good luck (^^,)

    *Jemput join GA akak jg yer. Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday.TQ.

    ReplyDelete
  4. blogwalking sini dari GA tengkubutang...jom join GA saya

    jom join GA saya :

    http://dia-honey.blogspot.com/2014/05/giveaway-3rd-anniversary-syahoney-kitty.html

    ReplyDelete