Thursday, November 14, 2013

Terima Kasih

Assalamualaikum, hari ni 10 Muharram. What the, cepat ja masa berlalu dah nak akhir tahun, dah 10 Muharram dan esok adalah last sekolah. Make sure kau semua datang ke sekolah esok okay. make a memoriable for this year 2013 with your sayang-sayang. 

Entri ni sepatutnya aku post semalam tapi kemalasan untuk menulis telah mencapai tahap tinggi. so, kita postpone kepada hari ni. lagi pun tengah menunggu drama korea saya start dan sambil menonton live MMA2013 atau dipanggil Melon Music Award2013 di youtube. so, awak kalau tak dapat tengok MMA2013, jangan yang gelabah sangat sebab allkpop mesti akan bagi video untuk awak tonton MMA2013. 

ceritanya bermula pada semalam, hari Rabu. aku sekolah sebab dah tiga hari aku ponteng sekolah. Alhamdulillah aku tak kena panggil dengan cikgu atau kena panggil dengan cikgu disiplin or what so ever yang mengecutkan perut, jangtung dan limpa aku untuk datang ke sekolah.

datang sekolah macam biasa, lepak with my bestie. tapi apa yang mengspoilekan hari itu adalah aku kena stay back dekat sekolah lama gila. usually lepas PMR, from 3 balik 12:30. tapi semalam aku stay back sampai 2:15. cuba kalau kau ke tempat aku, kau buat apa. dahlah aku sorang ja dekat situ. alhamdulillah, aku dapat lalui 1jam 45 minit tu dengan baik tanpa terjadi apa-apa yang tidak di ingini.

balik rumah dalam pukul 2:45. balik rumah dalam keadaan muka aku macam gangster nak pecah rumah tak jadi sebab takut kena dengan tangkap polis. sebab aku frust duduk lama-lama dekat sekolah tanpa bestie. balik terus naik bilik OMY pergi bilik aku jumpa satu bungkusan yang bertulis POSLAJU. tengok ja tulisan tu terus aku senyum. then naik ke bilik sambil lompat-lompat kegembiraan. nasib baik rumah aku tu kukuh tak runtuh main lompat-lompat. dan aku terus text my bestie pasal benda ni




 ni lah barang yang di pos oleh laju.

barang ini dapat sebab aku menang Gempak Giveaway Red Delima Di Nabilabiela.com. aku menang hadiah officeware. frist think bila aku menang tu aku fikir, yang aku ni baru from 3 kut aku tak kerja lagi. aku fikir aku nak pakai bila baju officeware ni. tapi bila kau masuk ja website Red Delima semua benda yang kau fikir akan hilang sebab semua baju dia cantik gila. baju di atas adalah baju denim. memang aku nak sangat baju denim ni dari dulu lagi. bila aku nampak orang pakai baju denim aku jealous sangat. so sekarang i has one. baju dia labuh dan saiz M. so baju ni tak adalah besar sangat tak kecik sangat okay kan. 

P.S->thank to Allah for this beautiful life, and forgive me if i don't love it enough

No comments:

Post a Comment