Wednesday, November 13, 2013

NANA AMEER'S FIRST GIVEAWAY

Assalammualaikum :)
*ada penambahan hadiah

Giveaway ini ditaja oleh : 


DAN SEMUA PESERTA DAPAT VOUCHER 10% dr JASPLE BOUTIQUE !

Tarikh mula : 31 OKTOBER 2013 - 4 DISEMBER 2013
Senarai hadiah 

the 2 things that i want from this giveaway is, the ring and the dress.

mengenai tentang Blog Nana Ameer, iaitu onwer yang buat giveaway ni. satu benda yang nak bagitahu yang blog Nana yang comel plus omeyy jew, well even me not like the colour pink, but it okay. blog dia pun senang nak loading, so tidak mengambil masa yang lama. want the most important part is music box. why that important sebab guwa jenis yang bila blogwalking aku akan dengar lagu dari blog orang tu. so hilanglah kebosananku itu.(actually sebab aku ni malas nak bukak folder dekat document untuk play lagu yang aku download. dah lah lembab macam siput tak makan dan hampir yang mati ja aku tengok)

3 comments:

  1. Assalamualaikum, follow sini. Jom join ga ni kalau belum join kerana berpeluang memenangi hadiah novel. :)

    --> http://boladuri.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suamiku.html

    ReplyDelete
  2. Singgah follow dari GA yang sama..
    http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/12/nana-ameers-first-giveaway.html
    BTW boleh tolong tak? :)
    http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/12/boleh-tolong-tak.html

    ReplyDelete
  3. Hai dari GA yang sama. Jom join mini GA. Hadiah RM600+++ http://mistaqila.blogspot.com/2013/12/mini-ga-rm600-disember-2013-by-emas.html

    ReplyDelete