Friday, February 1, 2013

segmen: jom blogwalking


SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like page blog aku*wajib*
2) Like dan follow sponser*wajib*
3) Buat satu entry mengenai segmen ni..dan tampal kuat2 banner kat atas dalam entry dan backlink ke entry aku ni.*link entry letak di komen entry ni sahaja*
4) Follow semua peserta yang join*harus*
5) Segmen tamat pada 10/2/2013
6) Tolong share entry korang dekat FB*nanti lagi ramai yang join kan?*

Cara pemilihan pemenang ade 2 kategori:
1) Random*siapa yang ikut syarat diatas sahaja*
2) Letak banner segmen ni di sidebar dan bloglistkan blog aku*akan diletak dalam hadiah yang lebih special*
#blog yang cepat loading dan kemas pom akan dikire



6 comments:

  1. Salam perkenalan dari segmen

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    Dah Follow awak :)

    ReplyDelete
  2. done follow =) follow me back
    same segment

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segment-jom-blokwalking-by-nabila-biela.html

    ReplyDelete
  3. maaf awk..sy dah lame letak awk dlam list peserta..st letak name Misz Aa...dalam random...awk bawu letak banner kat sidebar k??sbb ari tu xde rsenye..huhu

    ReplyDelete
  4. #117. done follow awak dear. dtg dari segmen y sama. terima kasih follow saya. good luck (:

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama. salam kenal..jom ke blog sy.sorry lambat mai http://samdia.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum. singgah dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete