Sunday, January 13, 2013

Segmen II : Tambah Follower Blog dan Twitter

(klik banner)

syaratnya sangat simple-mimple

  • Ada blog dan blogger Malaysia sahaja . Takde twitter tak mengapa :)
  • Follow blog ini dan twitter Izzah *kalau ada*

  • Buat post tentang segmen ni yang bertajuk Segmen II : Tambah Follower Blog dan Twitter
  • Tag laaa berapa orang pun , lagi ramai lagi bagus :) 
  • Sesiapa yang nak twitternya difollow , sila sertakan link twitter kat kotak komen beserta link penyertaan oke ? Kat tempat lain tak dikira .
Contoh :
Link twitter = https://twitter.com/ieeeyzaaaaaaa
Link penyertaan = http://izzahbudakgemok.blogspot.com/2013/01/segmen.html

  • Maaf , segmen yang tidak menawarkan sebarang hadiah
  • Bakal tamat hari sabtu minggu depan , insyaallah . Semua tak sibukkan hari sabtu nanti ? So bolehlah blogwalking dan follow sebab Izzah bakal listkan hari tu nanti :)
makanya, mari join ini segmen!!

2 comments:

  1. follow me back +)

    http://musesprodigy.blogspot.com/2013/01/segmen-ii-tambah-follower-blog-dan.html?spref=fb

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog ni kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-ii-tambah-follower-blog-dan.html

    ReplyDelete